Welkom bij Oranje Blauw, een gezellige gymnastiek- en turnvereniging in Nijmegen en omstreken. 

 

Bij Oranje Blauw kunnen meisjes en jongens gymmen en turnen vanaf een leeftijd van 4 jaar. Op enkele locaties kunnen er zelfs kinderen vanaf 3 jaar instromen. Plezier hebben in de sport staat bij ons voorop.

 

 

sponsorkliks 120x120

Vanaf nu is het voor iedereen die CGV OranjeBlauw een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. De website www.sponsorkliks.com biedt dé oplossing.

Klik hier voor meer informatie.

 

Bestel uw turnpakjes door op het CEK logo te klikken. Hiermee sponsort U uw club, want over elke aankoop via deze link ontvangt Oranje Blauw commissie.

Nieuwe website?

Ja! Met jouw hulp!

De website wordt vernieuwd! Tenminste…dat willen we heel graag en daar kunnen wij jouw hulp voor gebruiken.

We zoeken nog twee tot vier personen die dit als project willen oppakken samen met ons. Wij zijn Anke, Marlies (trainster D-selectie) en Remo, de technische expert.

Wat houdt het in? Een aantal keer meedenken hoe de nieuwe website er uit komt te zien. Meekijken als er iets klaarstaat. En…als je het leuk vindt; stukjes tekst schrijven en/of afbeeldingen verzamelen en/of zelfs de website vullen! Het zou fantastisch zijn als het projectteam bestaat uit een trainster, 1 of 2 turnsters en 1 of 2 ouders. Interesse of wil je meer weten? 

Stuur dan snel een mailtje naar Anke met je gegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.