Lidmaatschap van Oranje Blauw

Iedereen die interesse heeft om te gaan gymmen of turnen mag eerst een keer vrijblijvend en gratis meedoen aan een les. Kijk bij 'lesrooster' voor lestijden en leslocaties. Stuur vooraf een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en geef aan bij welke les (locatie en tijd) je wil gaan kijken. Wij kunnen dan bij de trainer informeren of er nog voldoende plek is in de groep. In de schoolvakanties worden geen recreatielessen gegeven. Sportkleding is verplicht.

Om echt lid te worden moet het aanmeldformulier ingevuld worden. Dit is in te vullen via de website (kopje 'Aanmeldformulier'). Graag compleet invullen en versturen, waarna dit bij de ledenadministratie verwerkt wordt. Daarna wordt een bericht naar het aangegeven e-mail adres gestuurd. Uit ervaring is gebleken dat de aanmelding via een tablet of smartphone niet goed verloopt. Om het aanmeldformulier digitaal in te vullen kan dus het beste gebruik gemaakt worden van een laptop of computer. Met het invullen en versturen van het aanmeldformulier gaat een lid akkoord met de algemene voorwaarden van de vereniging. Deze zijn te vinden onder het kopje 'Algemene Voorwaarden'. Op het aanmeldformulier wordt ook de vraag gesteld of u bereid bent om deel te nemen aan de vrijwilligerspool. Dit houdt in dat u bij activiteiten, zoals instuiven of clubkampioenschappen, benaderd kunt worden om mee te helpen. U legt zich nergens voor vast.

Tijdens de lessen of bij de wedstrijden worden soms foto's gemaakt. Als u liever niet heeft dat uw kind met een foto op de website staat kunt u dat vermelden op het aanmeldformulier.

In de informatiefolder in de bijlage is alle informatie die belangrijk is voor nieuwe leden te lezen.