Missie en visie

Missie
CGV Oranje Blauw is een laagdrempelige gymnastiek- en turnvereniging. Oranje Blauw biedt veilige lessen en activiteiten aan met een mooie combinatie van veel plezier beleven en voldoende leermomenten hebben. Ieder moet op zijn of haar eigen niveau bij de vereniging kunnen sporten, recreatief of in wedstrijdverband. Zowel bij de recreatie als de selectie staat het plezier voorop, Oranje Blauw gelooft dat de resultaten dan vanzelf komen. Oranje Blauw probeert voor alle kinderen die wedstrijd willen turnen een plekje te vinden in de wedstrijdgroepen. Oranje Blauw heeft van oorsprong een christelijke basis waardoor er geen lessen op zondag aangeboden worden.

Visie
- Oranje Blauw wil een leuke en gezellige vereniging blijven, voor alle leden, hun ouders/ verzorgers, de leiding en de vrijwilligers.
- Oranje Blauw wil, naast het huidige aanbod van recreatief en selectie turnen, ook lessen aanbieden speciaal voor jongens.
- Oranje Blauw wil de leden en hun ouders/ verzorgers actief betrekken bij alle aspecten van de vereniging, “Groeien als Vereniging”.
- Bij Oranje Blauw worden de trainingen verzorgd door goed opgeleid kader.
- Oranje Blauw wil graag meer kader onder de eigen leden werven en opleiden.
- Oranje Blauw wil financieel gezond blijven.
- Een goede PR hoort bij Oranje Blauw.