Het Bestuur

 
Het bestuur van Oranje Blauw bestaat uit zes vrijwilligers: vijf ouders van onze turnsters en een trainster. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris, bestuurslid PR en twee algemene bestuursleden. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de vereniging, zoals bijvoorbeeld het regelen van de verschillende zalen, zorgen voor een trainerskader, innen van de contributie en het betalen van de trainers. Maar ook contacten onderhouden met andere verenigingen en de KNGU en de communicatie met de leden.

Naast de bestuursleden zijn er meerdere ouders actief binnen Oranje Blauw: twee ouders houden de ledenadministratie bij, er is een webmaster, een trainer en twee ouders die de Grote Clubactie coördineren, een ouder die vergaderingen van de KNGU bijwoont en ouders die nog op een andere manier ondersteuning bieden.


Voorzitter

Joop

Mijn naam is Joop Baltussen, en zoals de meeste bestuursleden ben ik de vereniging ingerold via mijn dochters Giulia en Sofia die sinds 2007 turnen bij Oranje Blauw. Al snel werd ik via mijn dochters gevraagd om in het bestuur te stappen en omdat de nood nogal hoog was ben ik begonnen, in 2007 als secretaris en sinds 2011 als voorzitter van de vereniging. In die jaren heb ik de vereniging zien groeien, veranderen en vooral mooier zien worden. Ik vind het belangrijk dat het leuk is om mee te doen bij Oranje Blauw, voor de turnsters en gymnasten om bij ons te sporten, voor onze enthousiaste trainers en assistenten om de lessen te verzorgen, maar ook voor de vrijwilligers die zich structureel of incidenteel inzetten voor de vereniging. Mijn motto heb ik gekregen van de ex-voorzitter van Sparta: “De vereniging dat zijn wij allemaal”.
Als voorzitter heb ik mijn aandeel in het dagelijks bestuur, maar probeer ik ook de langere termijn in de gaten te houden. Vaak ontstaat een nieuw initiatief ergens in een hoekje van de vereniging en het is bijzonder stimulerend om zo’n idee te zien groeien, vorm te zien krijgen en uiteindelijk gerealiseerd te zien worden. Zo ontstond onze mooie nieuwe turnzaal, onze groepen voor Special Gym, de nieuwe zalen in Hatert en Oud West, en het meest recent, onze Instroomgroep. Ik wil graag iedereen uitnodigen om mee te blijven denken en mee te blijven werken aan onze mooie Vereniging.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris

Sylvia

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Sylvia Mylanus, sinds seizoen 2012-2013 betrokken bij het bestuur van Oranje Blauw. Eerst als algemeen bestuurslid en later als secretaris. Lang daarvoor was ik al bekend met Oranje Blauw: in 1999 is mijn oudste dochter begonnen met recreatief turnen. Mijn zoon heeft dat vanaf 2001 ook enkele jaren gedaan en in 2009 is mijn jongste dochter lid geworden. Zij turnt sinds 2011 bij de selectie van Oranje Blauw.

Als secretaris houd ik me bezig met de volgende taken: het maken van de agenda en de notulen van de bestuursvergaderingen, het maken en versturen van de nieuwsbrieven, het beantwoorden van mails van ouders, aanspreekpunt voor trainers, het inhoudelijk vullen van de website en verder nog een heleboel andere zaken en taken die voorbijkomen.

Het is leuk om actief bezig te zijn in de vereniging waar je kind sport. Samen met andere ouders zorgen we ervoor dat bijna 400 kinderen wekelijks aan het sporten zijn. Het is fascinerend om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken om een vereniging draaiende te houden.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

Vincent

Even voorstellen, mijn naam is Vincent Smal (46), woonachtig in Malden en sinds seizoen 2011-2012 bestuurslid bij Oranje Blauw. In de eerste 2 seizoenen als secretaris en in de seizoenen daarna in de rol van penningmeester. Ik ben actief betrokken geraakt bij de vereniging door mijn dochter, die als recreant is gestart in de Veldschuur in Malden en momenteel in de B-selectie traint.

Het is leuk om deel uit te mogen maken van een actieve vereniging als Oranje Blauw, waar door de gezamenlijke betrokkenheid van de train(st)ers en het bestuur, nieuwe ideeën een kans krijgen, met enthousiasme turntraining wordt geven en de leden het naar de zin hebben. In mijn rol als penningmeester beheer ik de inkomsten en uitgaven van de vereniging om de vereniging financieel gezond te houden. Als er vragen zijn met betrekking tot rekeningen, incasso’s of andere financiële zaken dan ben ik via onderstaande email te bereiken.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PR

marlies ruiten

Ook ik stel mij graag aan u voor. Mijn naam is Marlies van Ruiten. Sinds 2010 turnt mijn dochter bij Oranje Blauw en heb ik al regelmatig kunnen ervaren wat voor een prettige sfeer er binnen de vereniging heerst. Toen er behoefte was aan iemand die de PR op zich wilde nemen hoefde ik niet lang na te denken.

Er zijn zoveel mogelijkheden binnen de vereniging om te sporten, op welk niveau dan ook en ik wil graag dat iedereen dit kan ervaren.
De doelen voor de toekomst zijn dan ook om Oranje Blauw meer zichtbaar te maken in de zin van turndemo’s, een actiever Social Media beleid en promotiemateriaal wat meer bij de huidige tijd aansluit.
Zo hopen we nog meer toekomstige leden te bereiken die allemaal bij ons kunnen komen sporten met plezier en passie!

  Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemeen bestuurslid

Jong talent10

Ik ben Sophie Grijs (1991), en heb de opleiding Sport- en Bewegingseducatie in 2014 met succes afgerond. Deze opleiding richt zich op het verhogen van de sportparticipatie van verschillende doelgroepen. Daarnaast ben ik al jaren trainster bij Oranje Blauw. Op dit moment ben ik binnen de vereniging actief als hoofdtrainster recreatie, trainster van Jong Talent én als bestuurslid. Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen met plezier te zien/laten bewegen!

Zelf ben ik ooit als kind bij de Jong Talent begonnen bij Oranje Blauw en geëindigd in de A-selectie. Helaas moest ik stoppen vanwege een blessure. Geen turnen meer, dus dan maar training geven en andere vrijwillige werkzaamheden verrichten binnen de vereniging om het een beetje te compenseren.

Sinds juni 2016 ben ik naast al mijn bezigheden bij Oranje Blauw werkzaam bij Sportservice Nijmegen. Een ontzettend leuke combinatie, ik hoop dit nog lang te blijven doen!

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken._______________________________________________________________________________________________________________________________________

Algemeen bestuurslid

Patricia

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Patricia de Boer. Sinds juni 2015 ben ik actief binnen het bestuur als algemeen lid. In 2010 ben ik als ouder betrokken geraakt bij Oranje Blauw. Toen ging mijn 6 jarige zoon turnen bij de recreanten. Nu turnt hij sinds een jaar bij de turn plus groep. Vanaf 2011 ging mijn 4 jarige dochter met haar oudere broer mee naar het turnen. Momenteel turnen ze met veel plezier in de selectiegroep van Oranje Blauw.

Zelf vind ik het leuk om actief betrokken te zijn bij de vereniging waar twee van mijn kinderen met erg veel plezier sporten. De vereniging straalt voor mij veel vriendelijkheid uit waar met plezier sporten voorop staat. Graag draag ik daaraan mijn steentje bij door bestuurslid te zijn.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ledenadministratie

ledenadministratie Babsie van Aalderen

Een belangrijke en verantwoordelijke taak binnen Oranje Blauw ligt bij de ledenadministratie. De ledenadministratie van Oranje Blauw wordt bijgehouden door twee ouders: Babsie van Aalderen en Adriana op 't Veld. Samen zorgen zij ervoor dat alle inschrijvingen en opzeggingen verwerkt worden in het ledenadministratiesysteem. Daarnaast beantwoorden zij mails en vragen van ouders.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.