Het Bestuur

 
Het bestuur van Oranje Blauw bestaat uit vrijwilligers; ouders van onze turnsters en een trainster. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de vereniging, zoals het zorgen voor een trainerskader, innen van de contributie en het betalen van de trainers. Maar ook contacten onderhouden met andere verenigingen en de KNGU en de communicatie met de leden.

Naast de bestuursleden zijn er meerdere ouders actief binnen Oranje Blauw: twee ouders houden de ledenadministratie bij, er is een webmaster, een trainer en twee ouders die de Grote Clubactie coördineren, een ouder die vergaderingen van de KNGU bijwoont en ouders die nog op een andere manier ondersteuning bieden. Wil jij ook iets doen voor Oranje Blauw? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Voorzitter

Theo

Mijn naam is Theo Joosten. Ik heb een achtergrond in de wereld van de sport. Mijn opleidingen zijn Leraar Lichamelijke Opvoeding, Hoger Management Sport en een master Sportmanagement. Ik heb meer dan 25 jaar in de wereld van de sport gewerkt. Ook 4 jaar als directeur Breedtesport bij NOCNSF. Oranje Blauw is een prachtige vereniging. Ik help graag om de vereniging leuker en beter te maken voor onze leden.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris

Marlies van Ruiten

Mijn naam is Marlies van Ruiten. Sinds 2010 turnt mijn dochter Lizzy bij Oranje Blauw en heb ik al regelmatig kunnen ervaren wat voor een prettige sfeer er binnen de vereniging heerst. Omdat een vereniging niet kan draaien zonder hulp van vrijwilligers heb ik mij in 2015 gemeld om wat taken op mij te nemen. De eerste paar jaar heb ik mij bezig gehouden met PR en communicatie en sinds seizoen 2018-2019 heb ik de taken van de vorige secretaris overgenomen. Het leuke van dit vrijwilligerswerk is dat het mij verrijkt omdat ik uitgedaagd word om zaken op te pakken waar ik mij in mijn normale werkzaamheden niet mee bezig houdt.

Als secretaris hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het structureren van de inkomende mails en ervoor te zorgen dat deze bij de juiste persoon terecht komen. Daarnaast regel ik allerhande zaken en maak verslag van onze maandelijkse vergaderingen. Mocht u vragen hebben en weet u de juiste persoon niet te bereiken? Neem dan gerust contact op via onderstaand mailadres.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

Ria

Hallo, mijn naam is Ria Brugman en ik woon in  Malden. Mijn dochter turnt al een aantal jaar fanatiek bij de B-selectie van Oranje Blauw. Doordat ze het leuk vindt bij de vereniging gaat ze ook steeds meer helpen met bijvoorbeeld de trainingen van de recreanten. Het is een leuke, gezellige en natuurlijk ook fanatieke vereniging. Omdat ik zelf  wat meer vrije tijd kreeg, leek mij het leuk om mij aan te melden als bestuurslid. Zelf ben ik werkzaam als medisch analist in het RadboudUMC. Ik wilde graag eens iets heel anders gaan doen. Daarom stort ik mij volledig op het penningmeesterschap. Ik hoop hier een boel nieuwe dingen te leren en natuurlijk de vereniging financieel gezond te houden. Als er vragen zijn met betrekking tot rekeningen, incasso’s of andere financiële zaken dan ben ik via onderstaande e-mail te bereiken.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen bestuurslid

 

vacant

 

____________________________________________________________________________________________________________________

Evenementen

 

 Mark Dreis richt zich vanuit het bestuur onder meer op de organisatie van wedstrijden en andere evenementen. 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

________________________________________________________________________________________________________________

Zaalbeheer

 

 David Bakker houdt zich vanuit het bestuur bezig met de accomodaties waar we turnen. Hulp hierbij is welkom!

 Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Communicatie

foto Niek

Hoi, ik ben Niek Hermsen. Mijn dochter Alice (2011) is een paar jaar geleden begonnen met turnen bij een recreatiegroep van Oranje Blauw en zit inmiddels bij AB Jong. Zelf ga ik liever hardlopen of wielrennen, maar ik kijk vol bewondering naar haar sprongen, draaien en vooral dat onmogelijk lijkende rekken. Ik werk sinds een paar jaar als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs. Daarvoor heb ik tien jaar als webredacteur en communicatieadviseur gewerkt.

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ledenadministratie

ledenadministratie

Babsie van Aalderen

Een belangrijke en verantwoordelijke taak binnen Oranje Blauw ligt bij de ledenadministratie. De ledenadministratie van Oranje Blauw wordt bijgehouden door Babsie van Aalderen. Zij zorgt ervoor dat alle inschrijvingen en opzeggingen verwerkt worden in het ledenadministratiesysteem. Daarnaast beantwoordt zij mails en vragen van ouders.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.