Het Bestuur

 
Het bestuur van Oranje Blauw bestaat uit vrijwilligers, ouders van onze turnsters. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de vereniging, zoals het zorgen voor een trainerskader, innen van de contributie en het betalen van de trainers. Maar ook contacten onderhouden met andere verenigingen en de KNGU en de communicatie met de leden.

Naast de bestuursleden zijn er meerdere ouders actief binnen Oranje Blauw: twee ouders houden de ledenadministratie bij, er is een webmaster en een ouder die de storno's oppakt. Wil jij ook iets doen voor Oranje Blauw? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Voorzitter

Mijn naam is Hennie Roorda. Samen met mijn man en vier kinderen wonen we in Nijmegen. Drie daarvan turnen al heel wat jaren bij Oranje Blauw. Altijd met ontzettend veel plezier. Een club waar je vriendinnen voor het leven maakt, waar je er voor elkaar bent en waar je samen gezellig maar toch heel sportief bezig bent. Toen ik werd gevraagd om het stokje van Theo over te nemen, heb ik daar dan ook ja tegen gezegd. Want aan een mooie vereniging als Oranje Blauw draag ik graag mijn steentje bij. Daarbij komt mijn jarenlange ervaring als bestuurder in het publieke domein me vast goed van pas. 

Samen met Jouke, Remco, Marc en Ellen maken we mooie stappen voor Oranje Blauw. Dit doen we samen met onze trainsters en assistenten, die bij de recreanten en bij de selectiegroepen het kloppend hart van onze vereniging zijn. Met onze juryleden, die in hun spaarzame vrije tijd altijd weer tijd weten vrij te maken voor Oranje Blauw en natuurlijk met al die andere vrijwilligers, die of belangrijke administratieve taken vervullen of de nodige hand-en-spandiensten verrichten. 
Samen staan we sterk voor Oranje Blauw!  

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Secretaris

Ellen

Mijn naam is Ellen Ackerman (1978). Mijn dochter Iris (2012) turnt al een aantal jaar met veel plezier bij Oranje Blauw. Eerst in Malden bij de recreatie groepen en sinds 2020 bij de selectie. Wij wonen met ons gezin in Malden en in het dagelijks leven werk ik als HR adviseur. Daarnaast sport ik zelf ook graag (o.a. hardlopen bij de Funrunners in Nijmegen).

Ik vind het belangrijk dat onze kinderen kunnen sporten. Om dat mogelijk te maken, kan een vereniging niet zonder vrijwilligers. Daarom heb ik me in de zomer van 2021 gemeld toen Oranje Blauw op zoek was naar nieuwe vrijwilligers en bestuursleden. Samen met Marlies van Ruiten ga ik de secretariaatstaken voor mijn rekening nemen. Daarnaast zijn er binnen de vereniging altijd dingen te doen en te organiseren waar ik aan bij kan dragen. In de korte tijd dat ik nu als (aspirant-)bestuurslid betrokken ben bij de vereniging, heb ik ervaren dat er een prettige sfeer heerst. Ik vind het zelf erg fijn en belangrijk om elkaar te helpen en de werkzaamheden te verdelen onder de bestuursleden. Ook afhankelijk van beschikbare tijd, persoonlijke interesses en kwaliteiten. Dat maakt het voor mij onderling leuk samenwerken. En zo blijft het voor ons allemaal haalbaar om de taken voor Oranje Blauw te combineren met werk, gezin en andere bezigheden.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

Ik ben Jouke Osinga, de nieuwe penningmeester van onze mooie club. Verder sta ik natuurlijk vooral bekend als de vader van Tijne. Zij turnt al vele jaren met veel plezier bij Oranje Blauw. Wij staan hier samen op de foto op de Via Gladiola (met Oranje Blauw jasje aan!). 

Ik ben fervent schaatser, zaalvoetballer en hardloper en totaal niet lenig. De afgelopen jaren zat ik in de gemeenteraad van Nijmegen voor GroenLinks en had daar ook de sportportefeuille. Nu ik daar niet meer in zit heb ik meer tijd. Oranje Blauw wordt voor en door de leden en de ouders gerund. Daar wil ik nu ook mijn deel aan bijdragen.Het penningmeesterschap zal ik samen doen met Nelson Verheul, zodat we taken kunnen verdelen. Ik zit formeel in het bestuur en zal ook de contributies en de declaraties regelen. Nelson doet de boekhouding. 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evenementen

Mark Dreis

Hoi, ik ben Mark Dreis. In het seizoen 2018-2019 ben ik in het bestuur gekomen, nadat toenmalige bestuursleden tijdens de clubkampioenschappen om hulp vroegen. Sommigen zullen mij kennen van de Hazenkamp als muziekman. Hierdoor kende ik de meeste selectietrainsters en bestuursleden van Oranje Blauw al. Ik heb ervaring met wedstrijdorganisatie en materiaal, daarom behartig ik de evenementen in het bestuur en help ik met het materiaal op de accommodaties waar we turnen. Ik wil graag dat iedereen kan turnen op zijn eigen niveau, en met veel plezier. Dat vind ik in deze vereniging en dit bestuur. Samen dragen we dat uit.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zaalbeheer

Remco

Ik ben Remco Kranendonk en in augustus 2021 ben ik toegetreden tot het bestuur van Oranje Blauw, met een speciale verantwoordelijkheid voor het zaalbeheer. In overleg met de trainsters van Oranje Blauw zorg ik ervoor dat we gebruik kunnen maken van goed uitgeruste zalen in de verschillende wijken van Nijmegen, alsmede in Malden en Lent. Ik woon sinds vijf jaar in Lent en heb drie dochters. De oudste (13) is hockeyster en de anderen (11 en 8) turnen beiden bij Oranje Blauw, A-selectie en C-selectie. Ook mijn vrouw heeft een turnverleden, bij Sparta en bij KUNST. Zelf heb ik altijd gevoetbald.

Momenteel ben ik vooral actief op de wielrenfiets en MTB en doe ik aan hardlopen. Ik vind Oranje Blauw een sympathieke sportvereniging met een grote betrokkenheid van trainers en begeleiders. Bij mijn kinderen zie ik dat ze veel plezier hebben, maar ook dat ze in vrij korte tijd veel hebben geleerd. Ik wil graag bijdragen aan het scheppen van de goede voorwaarden voor turnplezier van onze kinderen.

 Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Communicatie

 

Heb je een vraag of een opmerking over de communicatie(kanalen) van Oranje Blauw, dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ledenadministratie

ledenadministratie

Een belangrijke en verantwoordelijke taak binnen Oranje Blauw ligt bij de ledenadministratie.
De ledenadministratie van Oranje Blauw wordt bijgehouden door Babsie van Aalderen. Zij zorgt ervoor dat alle inschrijvingen en opzeggingen verwerkt worden in het ledenadministratiesysteem. Daarnaast beantwoordt zij mails en vragen van ouders.

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.