Trainers

De trainers van Oranje Blauw zijn het kloppende hart van de vereniging. Zonder deze enthousiaste mensen geen vakkundige begeleiding voor onze turnsters en turners tijdens de verschillende lessen. De trainers worden tijdens de lessen geholpen door een of meerdere assistenten. Ook zonder de assistenten zou het niet mogelijk zijn om goede lessen te verzorgen. De trainers stellen zich hieronder kort voor.

Carmen Cremers Lynn Smal
Ilse Nikkelen-van Dijk Mariana Tuinstra
Kristie van Vuuren Marissa Schuitert
Linda Verschuren Marlies de Groot
Lisa Hulshof Sanne Buil
Loes Berkhof Sascha Scheeren
Lonneke van Alebeek Tamara Janssen
Lynn van Beersum Yvonne van Alebeek

 Trainers

Carmen Cremers

Carmen
 

Hallo allemaal! Ik ben Carmen Cremers en vanaf het seizoen 2017/2018 ben ik te vinden in de turnhal bij Oranje Blauw. Ik geef samen met Linda Verschuren twee trainingen aan de A-selectie. Ik ben geboren in Sao Paulo (Brazilië), getogen in het mooie Zuid-Limburgse plaatsje Landgraaf en woon inmiddels een aantal jaren in Nijmegen. Ik ben op zesjarige leeftijd begonnen met turnen in Landgraaf bij de vereniging SVS en ben later overgestapt naar Balans Kerkrade. Helaas werkte mijn knieën niet mee en ben ik op 13-jarige leeftijd gestopt met turnen en begonnen als assistent bij Balans Kerkrade. Ik heb daar ruim 13 jaar met heel veel plezier lesgegeven aan de selectiegroepen, maar kon het op een gegeven moment niet meer combineren met mijn eigen sport volleybal en een woonplaats (Nijmegen) 130 kilometer verderop. Met pijn in mijn hart heb ik toen het besluit genomen dat het moment gekomen was om te stoppen met lesgeven. Na twee jaar begon het echter weer zo te kriebelen dat ik besloten heb het lesgeven weer op te pakken, maar iets dichter bij huis en zo ben ik bij Oranje Blauw uitgekomen. Ik heb heel veel zin om weer in de turnhal te staan en de meiden te trainen en nieuwe elementen aan te leren!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Ilse Nikkelen-van Dijk

ilse van dijk

 

Ik ben zelf lang actief geweest in de turnsport, waarnaast ik ook trainingen verzorgde voor Oranje Blauw. Sinds een aantal jaren ben ik voornamelijk trainster van de B-selectie. Een gezellige groep meiden die ik graag training geef.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Kristie van Vuuren

Kristie van Vuuren

 

Mijn naam is Kristie van Vuuren. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Dit jaar ben ik begonnen met de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Daarvoor heb ik twee jaar PABO gedaan. Sinds mijn 15de geef ik training bij Oranje Blauw. Lesgeven is dus iets wat ik graag doe. Ik ben begonnen bij recreatieve groepen, maar daarna ben ik doorgegaan naar wedstrijd groepen. Eerst de c-selectie en nu de AB-jong. Tussendoor heb ik met Sophie nog een half jaartje peutergym gegeven. 

Zelf heb ik ook lang geturnd. Op mijn 3de  ben ik begonnen en ik ben doorgegaan tot mijn 18de. Toen ik 5 jaar oud was, ben ik naar Oranje Blauw gegaan en ik heb daar tot mijn 18de met veel plezier in de A-selectie geturnd. Ik heb Oranje Blauw altijd ervaren als een prettige vereniging voor mij als turnster, maar ook als trainster. Iedereen kent elkaar en dat geeft een prettige sfeer. Ik hoop daarom nog lang bij Oranje Blauw les te kunnen geven!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Linda Verschuren

Linda verschuren

 

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Linda Verschuren. Als jong meisje ben ik begonnen met turnen en dat vond ik meteen een geweldige sport. Lekker bewegen, op je kop staan en telkens weer nieuwe dingen leren. Toen ik ging studeren ben ik het zelf-turnen langzaamaan gaan inruilen voor training geven en jureren. Ik heb de afgelopen 20 jaar wel aan alle groepen lesgegeven, maar ik vind het selectie-turnen toch het leukst. Ik geef bij Oranje Blauw dan ook training geven aan de A-selectie. En daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik hoop dat ik de turnsters nog een hoop nieuwe dingen kan leren en dat we er samen plezierige trainingen van kunnen maken.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Lisa Hulshof

Lisa Hulshof

 

Hallo allemaal! Ik ben Lisa Hulshof (2003) en ik kom uit Nijmegen. Ik ben op m’n 12e begonnen met turnen, en begon toen in de loop van het jaar ook met assisteren bij de groep die voor mij les had. Toen ik na twee jaar doorstroomde naar de selectie, ben ik bij beide groepen gaan assisteren. Ik ben op woensdag nog steeds bij Marissa in de zaal te vinden. Zelf turn ik nog steeds 2x per week met veel plezier bij Oranje Blauw.In november ga ik op de dinsdag zelf lesgeven. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop dat ik de turners en turnsters veel leuke nieuwe dingen kan leren!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Loes Berkhof

Loes Berkhof  

Mijn naam is Loes Berkhof (1992) en ik woon momenteel in Nijmegen. Ik ben hier meer dan 4 jaar geleden naartoe gekomen vanwege mijn studie Moleculaire Levenswetenschappen. Hiervoor woonde ik in Utrecht, waar ik vanaf mijn 5e turnde bij Fraternitas en vanaf mijn 18e turnles gaf. Dit heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan, maar ik moest hiermee stoppen vanwege mijn verhuizing.

Na een aantal jaar pauze van het turnen, kreeg ik de kans om weer turnles te gaan geven bij Oranje Blauw. Hier ben ik heel blij mee, want ik miste het lesgeven toch wel. Nu probeer ik mijn plezier in het turnen over te dragen op de nieuwe generatie. Ik ben op de maandag in de Dominicanen te vinden, waar ik op een speelse manier nieuwe dingen leer aan de turners en turnsters.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Terug


Lonneke van Alebeek

Lonneke

 

Hoi, ik ben Lonneke en ik ben bijna geboren in de zaal. Met drie 3 weken oud mocht ik al mee naar mijn eerste wedstrijd. Ik zit in het 3e jaar van het CIOS en ik ben bezig met de opleiding tot turntrainer 3. Ik ben zelf nog als turnster actief bij de A-selectie. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met assisteren bij verschillende groepen. Dit jaar mag ik de ❤2turngroep training geven. Hierin zitten meiden die in de A- of B-selectie gestopt zijn met wedstrijdturnen maar die nog niet volledig willen stoppen.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Lynn van Beersum

Lynn van beersum
 
Hoi allemaal! Ik ben Lynn van Beersum (1993) en kom uit Nijmegen. Toen ik te oud werd voor de kleutergym ben ik overgestapt op turnen. Ik begon bij Oranje Blauw en hier ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan. Ik heb in de Weezenhof en ook nog een tijdje in de TurnPlus tot aan mijn achttiende recreatief geturnd.

Bij de lessen in de Weezenhof ben ik rond mijn veertiende begonnen met assisteren en dit vond ik zo leuk dat ik over de jaren verschillende cursussen heb gedaan om zelf trainingen te mogen geven. Dit doe ik sinds seizoen 2014-2015 bij de recreatie in Malden. 
Daarnaast ben ik sinds 2016 assistent bij de D-selectie. Ik vind het ontzettend leuk om de beide kanten van de sport mee te maken en nu kan ik ook niet meer kiezen wat ik liever zou doen.

Naast het lesgeven in een gymzaal vind ik het ook leuk om voor een klas met tieners te staan. Ik heb inmiddels bijna de docentenopleiding Engels afgerond.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Lynn Smal

lynn smal Hallo, ik ben Lynn Smal (1999) en woon in Malden. Als jong meisje begon ik met turnen in de recreatiegroep in Malden, dit natuurlijk bij Oranje Blauw! Na deze groep stroomde ik door naar de C-selectie en ik turn nu met veel plezier bij de B-selectie. Ik turn senior 4e divisie. Tijdens mijn middelbareschooltijd ben ik gaan assisteren in Malden op vrijdag. Omdat ik dit erg leuk vond heb ik mijn assistentendiploma gehaald. Ook assisteer ik bij de D-selectie op woensdag in het Montessori college. Aan het begin van seizoen 2018/2019 heb ik mijn leider 3-cursus behaald.

Ik heb in april 2019 mijn TD1 jurycursus behaald en ben van plan de TD2 ook te gaan volgen zodat ik de kinderen van een betere training kan voorzien. Ook volg ik in september 2019 de cursus turn trainer/coach 3. Dit doe ik omdat ik verder wil leren in het geven van trainingen. Ik heb in het schooljaar 2018/2019 de studie onderwijsassistent afgerond en ben in het schooljaar 2019/2020 begonnen met de opleiding basisschoolleerkracht (PABO) op de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Ik geef met heel veel plezier les en train graag bij Oranje Blauw en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Mariana Tuinstra

Mariana

Hallo allemaal,
Mijn naam is Mariana Tuinstra. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben geboren in Roemenië waar ik vroeger als kind in aanraking kwam met turnen. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Roemenië is een land met een grote diversiteit in cultuur en landschap. Het is echt een aanrader voor iedereen om het te bezoeken.

Basisturnen is een aanrader voor iedereen. Het maakt je sterk en gedisciplineerd, je leert jezelf beter kennen. Mijn streven is dan ook om dit door te geven aan de kinderen. Al bijna 19 jaar ben ik bij verschillende turnverenigingen werkzaam. De groepen die ik lesgeef zijn zeer divers, zoals ouder-peutergym, kleuter-peutergym, recreantenturnen voor verschillende leeftijden en special gym. Dit doe ik met veel plezier. Als versterking van de trainers kom ik op de maandag- en woensdagavond in Lent lesgeven.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Marissa Schuitert

Marissa Schuitert
 
Sinds seizoen 2015/2016 ben ik het team van trainsters komen versterken binnen Oranje Blauw. Mijn naam is Marissa Schuitert, ik ben 20 jaar en kom uit Rijssen, Overijssel. Ik woon nu in Nijmegen omdat ik ben begonnen als student Ergotherapie aan de HAN en de reisafstand te groot is. Omdat ik nu door de week te vinden ben in Nijmegen heb ik mijn eigen lesuren bij mijn oude turnvereniging V.E.K. Rijssen moeten opgeven.Mijn passie voor het lesgeven ging hier alleen niet mee weg en zo ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in Nijmegen, en naar mijn idee heb ik die hier zeker gevonden. Van kleins af aan heb ik zelf getraind in de selectie van V.E.K. Rijssen. Door rugklachten moest ik hier helaas mee stoppen en sindsdien ben ik verder gegaan met het assisteren bij verschillende lesuren. Nadat ik mijn Licentie had behaald op mijn vorige opleiding mbo sport en bewegen, ben ik doorgestroomd als trainster binnen de vereniging in Rijssen. Hier heb ik les gegeven aan de jongensgroepen en geef ik nu nog steeds selectie training aan de dames op zaterdag. Ik heb er erg veel zin in om bij Oranje Blauw de uitdaging aan te gaan, met nieuwe groepen, in een nieuwe omgeving. Ik hoop zelf nog veel plezier te vinden in het lesgeven. Maar boven alles hoop ik dat ik jullie leuke lessen mag brengen waarbij een goede sfeer en mogelijkheid tot nieuwe dingen leren voorop staat.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Marlies de Groot

Marlies de groot


Hallo! Mijn naam is Marlies de Groot en ik ben geboren in 1994. Na mijn afgeronde studie Communicatie op de HAN heb ik besloten om er nog een master op de Radboud Universiteit achteraan te plakken. Op dit moment geniet ik dus optimaal van mijn studentenleven.

Mijn liefde voor turnen is ontstaan in Tiel, waar ik ben opgegroeid. Vanaf mijn vijfde zat ik op gym en ik ben niet meer gestopt. Nu turn ik zelf ook nog bij studententurnvereniging KUNST. Sinds maart 2017 geef ik met plezier iedere week les aan de D-selectie bij Oranje Blauw!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Sascha Scheeren

 

Mijn naam is Sascha Scheeren (1998) en kom uit Nijmegen. Ik zit nu op een maatschappelijke zorgopleiding in Arnhem en heb vorig jaar CIOS afgerond in Arnhem (sport & bewegen).

Al vanaf jonge leeftijd heb ik altijd bij Oranje Blauw geturnd, van recreatie naar Jong Talent en toen naar de selectie. Ik heb hier altijd met veel plezier geturnd en stopte ook met moeite met turnen. Daarom ben ik snel terug gekomen en ben ik begonnen met lesgeven en het trainen van de B-selectie samen met Ilse. Ik geef graag les en vind het superleuk om anderen dingen te leren. Ik vind Oranje Blauw een fijne vereniging en ik hoop nog lang te blijven lesgeven hier!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Sanne Buil

Sanne

Hoi allemaal!

Ik ben Sanne Buil, 23 jaar en studeer fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. Ik zit hier in Nijmegen op kamers en ben meestal in het weekend te vinden in Tegelen, Limburg waar ik vandaan kom. Na de middelbare school heb ik het CIOS gedaan. Hier kwam ik voor het eerst in aanmerking met lesgeven. Toen ik 7 was ben ik begonnen met turnen bij Leonidas Tegelen waar ik tot en met mijn 20e heb bijgezeten. Twee jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Hercules Reuver waar ik nu nog steeds met veel plezier in de derde divisie turn. Ook heb ik een aantal jaar aan airtumblingspringen gedaan waarin ik meerdere wedstrijden heb geturnd.

Naast al het turnen heb ik meerdere jaren lesgegeven aan de kleutergroepen en heb ik mijn licenties als jurylid gehaald (TD2). Ik heb besloten om het lesgeven weer op te pakken en heb er heel veel zin in om dit bij Oranje Blauw te mogen doen!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Sophie

Sophie Grijs

Ik ben Sophie Grijs (1991), en heb de opleiding Sport- en Bewegingseducatie in 2014 met succes afgerond. Deze opleiding richt zich op het verhogen van de sportparticipatie van verschillende doelgroepen. Daarnaast ben ik al jaren trainster bij Oranje Blauw. Op dit moment ben ik binnen de vereniging actief als hoofdtrainster recreatie, trainster van Jong Talent én als bestuurslid. Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen met plezier te zien/laten bewegen!

Zelf ben ik ooit als kind bij de Jong Talent begonnen bij Oranje Blauw en geëindigd in de A-selectie. Helaas moest ik stoppen vanwege een blessure. Geen turnen meer, dus dan maar training geven en andere vrijwillige werkzaamheden verrichten binnen de vereniging om het een beetje te compenseren.

Sinds juni 2016 ben ik naast al mijn bezigheden bij Oranje Blauw werkzaam bij Sportservice Nijmegen. Een ontzettend leuke combinatie, ik hoop dit nog lang te blijven doen!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


  Tamara Janssen

Tamara Mijn naam is Tamara Janssen (1996). Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen met turnen in Wijchen en op mijn 9e heb ik de overstap naar Oranje Blauw gemaakt. Sindsdien heb ik veel uurtjes in de turnzaal doorgebracht als turnster, trainster en de laatste jaren ook als jurylid. Tot mijn 19e heb ik in de A-selectie gezeten, daarna was het vanwege onder ander mijn studie geneeskunde niet meer mogelijk om de trainingsuren te halen en ben ik overgestapt naar het studententurnen. Echter, ik kon het toch niet missen en turn daarom nog steeds met veel plezier mijn wedstrijden voor Oranje Blauw!

Op mijn 12e ben ik begonnen als assistent en in de loop van de jaren ben ik steeds meer trainingen gaan geven. Ik ben hoofdtrainster geweest van onder andere de C- en D-selectie en ik heb een paar jaar met Ilse samen de B-selectie lesgegeven. Vanwege mijn coschappen heb ik de laatste jaren alleen wat invaltrainingen gedaan, maar aankomend jaar is mijn rooster wat gunstiger en heb ik er heel veel zin in om met de meiden van de AB-jong aan de slag te gaan!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


  Yvonne van Alebeek

Yvonne

Hallo, ik ben Yvonne van Alebeek en ik kom dit jaar de C selectie training geven. Ik ben geboren (1970) en getogen in het westen van het land aan het strand van Hoek van Holland. Daar ook altijd geturnd en begonnen met training geven toen ik 13 was. In 1989 ben ik naar het CIOS in Arnhem gegaan en dus ook naar Arnhem verhuist en ben ik gaan trainen en training geven bij de Hazenkamp. In 1993 ben ik afgestudeerd als turntrainster, zwem”juf” en ortho bewegingsagoog. Het training geven was heel lang mijn “hoofd’’baan gemiddeld zón 25 uur per week van recreanten tot topsport. Via de “Leleaart” ben ik begin 2000 samen gaan werken met Oranje Blauw om zo voor beide verenigingen de trainingen te optimaliseren. In 2004 ben ik helemaal naar Oranje Blauw over gestapt en heb daar tot 2009 de A selectie training gegeven en was ik technisch coördinator voor de hele vereniging. Toen mijn 3 kinderen groter werden viel dit niet meer te combineren met de sporten van hen die veelal op dezelfde tijden vielen, en ben ik gestopt met training geven. Ik ben meer in het zwembad gaan werken en heb een baan als verenigingsmanager bij Nijmegen Atletiek.

Ik vind het nu alweer helemaal leuk om in de zaal te staan. Het is wel bijzonder om dat samen met mijn dochter te mogen doen. Ik wens iedereen een mooi sportief en gezellig  turnseizoen toe!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug