Trainers

De trainers van Oranje Blauw zijn het kloppende hart van de vereniging! Zonder deze enthousiaste mensen zou het  niet mogelijk zijn om vakkundige begeleiding te geven aan al onze turnsters en turners tijdens de verschillende lessen. De trainers worden tijdens de lessen geholpen door een of meerdere assistenten. Ook zonder de assistenten zou het niet mogelijk zijn om goede lessen te verzorgen. De trainers stellen zich hieronder kort voor.

 Trainers 

Marissa Schuitert Linda Verschuren
Mark Kroes Carmen Cremers
Loes Berkhof Larissa van der Werf
Joyce van Leeuwen Sophie Grijs
Lynn van Beersum Ilse Nikkelen-van Dijk
Kim de Wit Kristie van Vuuren
Marlies de Groot Yvonne van Alebeek
Linda Martens Sascha Scheren
Lynn Smal  Kelly Heidekamp

 Trainers


  Marissa Schuitert

Marissa Schuitert
 
Sinds seizoen 2015/2016 ben ik het team van trainsters komen versterken binnen Oranje Blauw. Mijn naam is Marissa Schuitert, ik ben 20 jaar en kom uit Rijssen, Overijssel. Ik woon nu in Nijmegen omdat ik ben begonnen als student Ergotherapie aan de HAN en de reisafstand te groot is. Omdat ik nu door de week te vinden ben in Nijmegen heb ik mijn eigen lesuren bij mijn oude turnvereniging V.E.K. Rijssen moeten opgeven.Mijn passie voor het lesgeven ging hier alleen niet mee weg en zo ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in Nijmegen, en naar mijn idee heb ik die hier zeker gevonden. Van kleins af aan heb ik zelf getraind in de selectie van V.E.K. Rijssen. Door rugklachten moest ik hier helaas mee stoppen en sindsdien ben ik verder gegaan met het assisteren bij verschillende lesuren. Nadat ik mijn Licentie had behaald op mijn vorige opleiding mbo sport en bewegen, ben ik doorgestroomd als trainster binnen de vereniging in Rijssen. Hier heb ik les gegeven aan de jongensgroepen en geef ik nu nog steeds selectie training aan de dames op zaterdag. Ik heb er erg veel zin in om bij Oranje Blauw de uitdaging aan te gaan, met nieuwe groepen, in een nieuwe omgeving. Ik hoop zelf nog veel plezier te vinden in het lesgeven. Maar boven alles hoop ik dat ik jullie leuke lessen mag brengen waarbij een goede sfeer en mogelijkheid tot nieuwe dingen leren voorop staat.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Lynn van Beersum

Lynn van beersum

Hoi allemaal! Ik ben Lynn van Beersum (1993) en kom uit Nijmegen.
Na kleutergym ben ik doorgegaan met turnen bij Oranje Blauw en hier ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan. Zelf heb ik altijd in de Weezenhof en ook nog een tijdje in de turnplus recreatief geturnd. Op mijn 18e heb ik het zelf turnen omgeruild voor alleen lesgeven.

In 2010 heb ik mijn assistentendiploma gehaald en sinds seizoen 2014-2015 geef ik (zelfstandig) les in de recreatie in Malden. Daarnaast ben ik in 2016 begonnen met assisteren bij de D-selectie, wat ik ook super leuk vind. Nu kan ik niet meer kiezen wat ik liever doe.

Naast het turnen ben ik op het moment nog bezig met school. Op de HAN doe ik de docentenopleiding Engels.

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Carmen Cremers

Carmen
 

Hallo allemaal! Ik ben Carmen Cremers en vanaf het seizoen 2017/2018 ben ik te vinden in de turnhal bij Oranje Blauw. Ik ga samen met Linda Verschuren twee trainingen de A-selectie training geven. Ik ben geboren in Sao Paulo (Brazilië), getogen in het mooie Zuid-Limburgse plaatsje Landgraaf en woon inmiddels een aantal jaren in Nijmegen. Ik ben op zes jarige leeftijd begonnen met turnen in Landgraaf bij de vereniging SVS en ben later overgestapt naar Balans Kerkrade. Helaas werkte mijn knieën niet mee en ben ik op 13- jarige leeftijd gestopt met turnen en begonnen als assistent bij Balans Kerkrade. Ik heb daar ruim 13 jaar met heel veel plezier lesgegeven aan de selectiegroepen, maar kon het op een gegeven moment niet meer combineren met mijn eigen sport volleybal en een woonplaats(Nijmegen) 130 kilometer verderop. Met pijn in mijn hart heb ik toen het besluit genomen dat het moment gekomen was om te stoppen met lesgeven. Na twee jaar begon het echter weer zo te kriebelen dat ik besloten heb het lesgeven weer op te pakken, maar iets dichter bij huis en zo ben ik bij Oranje Blauw uitgekomen. Ik heb heel veel zin om weer in de turnhal te staan en de meiden te trainen en nieuwe elementen aan te leren!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Larissa van der Werf

larissa web
Ik ben Larissa van der Werf. In juli 2013 ben ik afgestudeerd als HBO Pedagoog. Daarnaast heb ik ook 2 jaar de ALO gedaan, maar daar moest ik vroegtijdig mee stoppen door een blessure. Wel heb ik mijn diploma gehaald om les te kunnen geven in het turnen. Zelf heb ik vroeger ook geturnd tot mijn 16e. Ik miste het turnen zo dat ik besloot om verder te gaan met assisteren en daarna lesgeven. Dit bevalt nog steeds erg goed. Sommige van jullie zullen mij misschien al wel kennen. Ik werk namelijk ook bij KION op een kinderdagverblijf en bij verschillende BSO's. Ook geef ik turnen bij GTV-Zwieps en heb ik een oppasgezin waar ik elke week kom. Nu verzorg ik de turnlessen in Lent. Ik hoop jullie te zien in de lessen, zodat we samen plezier kunnen beleven aan bewegen door middel van turnen.

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


  Sophie Grijs

Spohie Grijs

Ik ben Sophie Grijs (1991), en heb de opleiding Sport- en Bewegingseducatie in 2014 met succes afgerond. Deze opleiding richt zich op het verhogen van de sportparticipatie van verschillende doelgroepen. Daarnaast ben ik al jaren trainster bij Oranje Blauw. Op dit moment ben ik binnen de vereniging actief als hoofdtrainster recreatie, trainster van Jong Talent én als bestuurslid. Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen met plezier te zien/laten bewegen!

Zelf ben ik ooit als kind bij de Jong Talent begonnen bij Oranje Blauw en geëindigd in de A-selectie. Helaas moest ik stoppen vanwege een blessure. Geen turnen meer, dus dan maar training geven en andere vrijwillige werkzaamheden verrichten binnen de vereniging om het een beetje te compenseren.

Sinds juni 2016 ben ik naast al mijn bezigheden bij Oranje Blauw werkzaam bij Sportservice Nijmegen. Een ontzettend leuke combinatie, ik hoop dit nog lang te blijven doen!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Linda Verschuren

Linda verschuren

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Linda Verschuren. Als jong meisje ben ik begonnen met turnen en dat vond ik meteen een geweldige sport. Lekker bewegen, op je kop staan en telkens weer nieuwe dingen leren. Toen ik ging studeren ben ik het zelf-turnen langzaamaan gaan inruilen voor training geven en jureren. Ik heb de afgelopen 20 jaar wel aan alle groepen lesgegeven, maar ik vind het selectie-turnen toch het leukst. Ik geef bij Oranje Blauw dan ook training geven aan de A-selectie. En daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik hoop dat ik de turnsters nog een hoop nieuwe dingen kan leren en dat we er samen plezierige trainingen van kunnen maken.

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Joyce van Leeuwen

joyce van leeuwen

Enkele van jullie zullen mij kennen als oud turnster bij Oranje Blauw. Voor alle anderen stel ik mij graag voor. Ik ben Joyce van Leeuwen (1989). Op mijn 8e ben ik begonnen met turnen in Wijchen. Ook heb ik enkele jaren in Arnhem geturnd. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Oranje Blauw. Op mijn 21e ben ik gestopt met turnen. Nu geef ik al een aantal jaren met plezier training bij Oranje Blauw.

Verder ben ik eind juni 2013 afgestuurd aan de PABO en ga ik als juffrouw Joyce door het leven. Mijn doel is om deze jonge turnsters veel bij te leren en hen plezier te laten beleven in het turnen. Verder hoop ik dat ik mijn ambitie en ervaringen met het turnen, kan delen met en overbrengen aan deze jongere generatie.

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Ilse Nikkelen-van Dijk

ilse van dijk

Ik ben zelf lang actief geweest in de turnsport, waarnaast ik ook trainingen verzorgde voor Oranje Blauw. Sinds een aantal jaren ben ik voornamelijk trainster van de B-selectie. Een gezellige groep meiden die ik graag training geef.

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Kim de Wit

 Kim de Wit Ik ben Kim de Wit, 19 jaar oud en ben geboren in Bovenkarspel maar voor mijn studie naar Nijmegen verhuisd. Als klein meisje ben ik begonnen met turnen bij GTS Stedebroec waar ik vele jaren met veel plezier heb geturnd en aan trampolinespringen heb gedaan. Dit zet ik nu door bij de Nijmeegse studententurnvereniging. Op dit moment zit ik in het tweede jaar sport en bewegingseducatie aan de HAN. Op deze opleiding is het mijn doel om iedereen in beweging te krijgen! Het maakt niets uit of je heel goed bent of slecht, iedereen kan of wil in beweging komen!  Voor mijn studie heb ik bij verschillende organisaties stage gelopen en natuurlijk veel les gegeven. Je kunt mij vinden op de maandag in Hatert en op de woensdag in de Meijhorst. Ik hoop dat ik jullie leuke en uitdagende lessen mag geven waarbij vooral plezier het belangrijkste is! 

 Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

 


Kristie van Vuuren

Kristie vuuren

Mijn naam is Kristie van Vuuren. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Dit jaar ben ik begonnen met de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Daarvoor heb ik twee jaar PABO gedaan. Sinds mijn 15de geef ik training bij Oranje Blauw. Lesgeven is dus iets wat ik graag doe. Ik ben begonnen bij recreatieve groepen, maar daarna ben ik doorgegaan naar wedstrijd groepen. Eerst de c-selectie en nu de AB-jong. Tussendoor heb ik met Sophie nog een half jaartje peutergym gegeven. 

Zelf heb ik ook lang geturnd. Op mijn 3de  ben ik begonnen en ik ben doorgegaan tot mijn 18de. Toen ik 5 jaar oud was, ben ik naar Oranje Blauw gegaan en ik heb daar tot mijn 18de met veel plezier in de A-selectie geturnd. Ik heb Oranje Blauw altijd ervaren als een prettige vereniging voor mij als turnster, maar ook als trainster. Iedereen kent elkaar en dat geeft een prettige sfeer. Ik hoop daarom nog lang bij Oranje Blauw les te kunnen geven!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Loes Berkhof

Loes Berkhof  

Mijn naam is Loes Berkhof (1992) en ik woon momenteel in Nijmegen. Ik ben hier meer dan 4 jaar geleden naartoe gekomen vanwege mijn studie Moleculaire Levenswetenschappen. Hiervoor woonde ik in Utrecht, waar ik vanaf mijn 5e turnde bij Fraternitas en vanaf mijn 18e turnles gaf. Dit heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan, maar ik moest hiermee stoppen vanwege mijn verhuizing.

Na een aantal jaar pauze van het turnen, kreeg ik de kans om weer turnles te gaan geven bij Oranje Blauw. Hier ben ik heel blij mee, want ik miste het lesgeven toch wel. Nu probeer ik mijn plezier in het turnen over te dragen op de nieuwe generatie. Ik ben op de maandag in de Dominicanen te vinden, waar ik op een speelse manier nieuwe dingen leer aan de turners en turnsters.

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Mark Kroes

Mark Kroes  

Mijn naam is Mark Kroes (1997) en ik woon in Nijmegen. Ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding Sport Gezondheid Management aan de HAN. Ik zit vanaf jongs af aan bij turnvereniging Ypsilon Doetinchem. Vanaf mijn 6de heb ik mee geturnd in het landelijke traject. Ik ben begonnen met het assisteren bij turnlessen toen ik 13 jaar oud was. Dit bleek ik zo leuk te vinden dat ik een aantal cursussen heb gevolgd om gekwalificeerd turntrainer te worden, sinds 2015 ben ik dat dan ook. Ik kijk er naar uit om de trainingen te gaan geven!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Marlies de Groot

Marlies de groot

Hallo! Mijn naam is Marlies de Groot en ik ben 22 jaar. Op dit moment studeer ik Communicatie aan de HAN, ik zit in het derde jaar. Nu woon ik op kamers in Nijmegen en dat bevalt me erg goed. Ieder weekend ga ik nog terug naar mijn ouders in Tiel. Daar is mijn liefde voor turnen ontstaan. Vanaf mijn vijfde zat ik op gym en ik ben niet meer gestopt. Nu zit ik bij de studententurnvereniging KUNST, waar ik drie keer in de week train. Ik ben ooit begonnen als assistent, heb verschillende cursussen gedaan en zo heb ik in 2012 mijn C-licentie behaald. In Tiel geef ik nog drie uur les, aan selectie en recreatie. Sinds maart 2017 geef ik ook les bij Oranje Blauw. Ik vind het heel leuk om hier nieuwe ervaringen op te doen en weer nieuwe dingen te leren. Ik heb er zin in om met de kinderen er een goed jaar van te maken bij Oranje Blauw!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


  Yvonne van Alebeek

Yvonne

Hallo, ik ben Yvonne van Alebeek en ik kom dit jaar de C selectie training geven. Ik ben geboren (1970) en getogen in het westen van het land aan het strand van Hoek van Holland. Daar ook altijd geturnd en begonnen met training geven toen ik 13 was. In 1989 ben ik naar het CIOS in Arnhem gegaan en dus ook naar Arnhem verhuist en ben ik gaan trainen en training geven bij de Hazenkamp. In 1993 ben ik afgestudeerd als turntrainster, zwem”juf” en ortho bewegingsagoog. Het training geven was heel lang mijn “hoofd’’baan gemiddeld zón 25 uur per week van recreanten tot topsport. Via de “Leleaart” ben ik begin 2000 samen gaan werken met Oranje Blauw om zo voor beide verenigingen de trainingen te optimaliseren. In 2004 ben ik helemaal naar Oranje Blauw over gestapt en heb daar tot 2009 de A selectie training gegeven en was ik technisch coördinator voor de hele vereniging. Toen mijn 3 kinderen groter werden viel dit niet meer te combineren met de sporten van hen die veelal op dezelfde tijden vielen, en ben ik gestopt met training geven. Ik ben meer in het zwembad gaan werken en heb een baan als verenigingsmanager bij Nijmegen Atletiek.

Ik vind het nu alweer helemaal leuk om in de zaal te staan. Het is wel bijzonder om dat samen met mijn dochter te mogen doen. Ik wens iedereen een mooi sportief en gezellig  turnseizoen toe!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Terug


Linda Martens

 Linda Martens

 

 Mijn naam is Linda Martens, ik ben 20 jaar en kom uit Deurne. Ik heb een opleiding aan het CIOS afgerond en ga nu starten aan de opleiding Pedagogiek aan de HAN, daarvoor ben ik ook naar Nijmegen verhuisd. Ik geef al vanaf mijn 11e training bij de KDO aan verschillende groepen. Omdat ik toch graag training wilde blijven geven ben ik opzoek gegaan naar een turnvereniging in Nijmegen en ben ik hierbij uitgekomen!
Ik ben vanaf seizoen 2017/2018 training gaan geven bij Oranje Blauw. 

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Sascha Scheren

 

 Mijn naam is Sascha Scheeren, ik ben 19 jaar oud (1998) en kom uit Nijmegen. Ik zit nu in het laatste jaar CIOS Arnhem (sport & bewegen).

Al vanaf jonge leeftijd heb ik altijd bij Oranje Blauw geturnd, van recreatie naar jong talent en toen naar de selectie. Ik heb hier altijd met veel plezier geturnd en stopte ook met moeite met turnen. Daarom ben ik snel terug gekomen en ben ik sinds kort begonnen met lesgeven en het trainen van de B-selectie samen met Ilse. Ik geef graag les en vind het super leuk om andere dingen te leren. Ik vind Oranje Blauw een fijne verenging enik hoop dit nog lang te blijven doen hier!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


 

Lynn Smal

 lynnsmal

 

Hallo, ik ben Lynn Smal, 18 jaar en woon in Malden. Als jong meisje begon ik met turnen in de recreatie groep in Malden, dit natuurlijk bij Oranje Blauw! Na deze groep stroomde ik door naar de C-selectie en ik turn nu met veel plezier bij de B-selectie. Ik turn senior 4e divisie. Tijdens mijn middelbare schooltijd ben ik gaan assisteren in Malden op vrijdag. Omdat ik dit erg leuk vond heb ik mijn assistenten diploma gehaald. Ook assisteer ik bij de D-selectie op woensdag in het Montessori college. Aan het begin van seizoen 2018/2019 heb ik mijn leider 3 cursus behaald. Naast training geven en zelf trainen, studeer ik tot onderwijsassistente. Mijn keuze is om na deze opleiding de PABO te gaan doen, zodat ik zelfstandig voor de klas mag gaan staan. Ik geef met heel veel plezier les en train graag bij Oranje Blauw en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug


Kelly Heidekamp

 image.png Ik ben Kelly Heidekamp (1996) en vanaf het seizoen 2018/2019 kom ik het trainers team van Oranje Blauw versterken. Ik ben geboren en getogen in Dronten. Vanaf jongs af aan heb ik hier al mogen turnen bij Gyjatu. Ik heb jaren lang geturnd in de derde divisie. Vanaf ongeveer mijn 12de ben ik gaan assisteren bij het turnen. Ik heb verschillende groepen mogen assiteren waaronder wedstrijdgroep heren, recreanten, wedstrijdgroepen dames turnen van 6de divisie tot en met de 3de divisie. Vanaf begin 2018 ben ik ook in bezit van het diploma gymnastiek leider 3, waardoor ik zelfstandig trainingen mag geven. In 2015 ben ik geslaagd voor mijn vwo en ben ik begonnen met studeren in Nijmegen. Ik doe de opleiding Food & Business aan de HAN. Dit seizoen mag ik  training geven aan de C-selectie op maandag en aan de recreanten in Zwanenveld op dinsdag. Ik kijk er erg naar uit om de trainingen te geven!

Contact:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug